نقد و بررسی
پودر سیر 100 گرمپودر سیر در سس انواع سالادها، مزه دار کردن گوشت و مرغ و ماهی، مارینادها و خورش ها استفاده می شود. عطر و طعم پودر سیر به بسیاری از غذاهای مکزیکی مزه بی نظیری می بخشد. پودر سیر در انواع کباب ها و تمامی غذاهایی که از سیر تازه استفاده می شود قابل استفاده است.
معرفی
تقریباً 300 نوع سیر در سراسر جهان تولید می شود. مناطق بازار سیر شامل آمریکای شمالی، اروپا و آسیا و اقیانوسیه است. در چین، که بیشترین مقدار سیر را تولید می کند پنج استان اصلی وجود دارد که سیر در آنها رشد می کند، از جمله شاندونگ، هنان، جیانگسو، یوننان و هبی.
پودر سیر چاشنی است که از سیر کم آب گرفته شده و در پخت و پز برای تقویت عطر و طعم استفاده می شود. فرآیند تولید پودر سیر شامل خشک کردن و کم آبی گیاه، قبل از پودر کردن آن از طریق ماشین آلات یا لوازم خانگی منوط به مقیاس تولید است. پودر سیر جز رایج مخلوط در انواع ادویه است.
در کل پودر سیر هر آن چیزی است که برای افزایش عطر و طعم به غذای خود اضافه می کنید. همینطور باید اضافه کنیم مانند انجام بسیاری از امور انتخاب چاشنی صحیح و همچنین زمان و نحوه استفاده از انواع چاشنیها دارای اهمیت زیادی است.
0دیدگاه