دستور غذا برای مهمان
15 اکتبر 2018
غذاهای جدید برای مهمانی
- خورش داوود پاشا
خورش داوود پاشا یک غذای ترکیهای بوده و شبیه به فسنجان خودمان است. این غذا گزینه مناسبی برای تغییر ذائقهمان و یک غذای جدید برای مهمانی میباشد.
چطور خورش داوود پاشا را تهیه کنیم؟
مواد لازم به ازای هر نفر:
- گوشت چرخکرده 250 گرم
- پیاز رنده شده 1 عدد کوچک
- پیاز نگینی سرخ کرده نصف 1 عدد
- آرد سفید 1-2 قاشق غذاخوری
- نعنا خشک 2 قاشق سوپ خوری
- رب انار 1.5 قاشق سوپ خوری
- روغن مایع مقداری برای سرخ کردن
- زردچوبه،پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
مراحل تهیه غذا:
- گوشت چرخکرده را به همراه پیاز رنده شده و ادویهها مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید.
- گوشت را به صورت قلقلی شکل داده و آنها را داخل روغن سرخ کنید.
- بعد از آنکه گوشتها کمی سرخ شدند، پیاز های نگینی سرخکرده و نعنا خشک و مقداری زردچوبه را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید.
- در یک ظرف دیگر رب انار را به همراه یک پیمانه آب با آرد مخلوط کرده و مایع به دست آمده را به قابلمه اضافه کنید.
- اجازه دهید تا مخلوط داخل قابلمه به آرامی پخته شده و جا بیفتد.
- هنگامی که غذا پخته شد میتوانید دانههای انار قرمز را برای تزیین روی آن بپاشید.
- رول سوخاری مرغ و ژامبون
رول سوخاری یکی از غذایی است که کوچک و بزرگ عاشق آن خواهند شد! مهمتر اینکه درست کردن آن بسیار ساده است و زمان و زحمت زیادی لازم نخواهد داشت. رول سوخاری مرغ و ژامبون چه در ظاهر و چه در باطن جذاب است و بدون شک زودتر از هر غذای دیگری که سر میز گذاشته شده باشد تمام میشود! برای تهیه این غذا با ما همراه باشید:
مواد لازم:
- فیله مرغ 3 عدد
- ژامبون 3 ورقه
- پنیر چدار 3 ورقه
- تخم مرغ (کمی زده شده) یک عدد
- پودر سوخاری 2 پیمانه
- روغن برای سرخ کردن
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
- سیر (له شده) 2 حبه
- پاپریکا به مقدار لازم
مراحل تهیه غذا:
- گوشتکوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
- روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید
- سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
- خورش ترش سماق
ممکن است تا به حال اسم این غذا را نشنیده باشید. خورش ترش سماق یک غذای مازندرانی است که در عین خوشمزه بودن بسیار هم مقوی است. این غذا، همانطور که از اسمش معلوم است، مزه ترشی داشته و برای کسانی که عاشق خوراکیهای ترشمزه هستند بسیار دوستداشتنی است.
مواد لازم به ازای هر نفر:
- سینه مرغ 1 عدد
- سبزی خورشت 15۰ گرم (اصل این غذا با سبزی مرغ ترش تهیه میشود، اما اگر به آن دسترسی ندارید از سبزی قورمهسبزی هم میتوانید استفاده کنید)
- پیاز 5 عدد
- لوبیا قرمز یک سوم فنجان
- آبغوره یک سوم فنجان
- سماق 5 قاشق غذاخوری
- غوره یک سوم فنجان
- سیر 5 حبه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- سیرها و پیازها را ریزریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید.
- سینه های مرغ، نصف مقدار سماق و نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱0 الی ۱5 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند.
- پس از تغییر رنگ مرغ ها می توانید لوبیاها را به همراه مقداری آب اضافه کنید و حرارت شعله را زیاد کنید تا خورشت شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت شعله را کم کنید و به مدت ۲ ساعت اجازه بدهید مواد خورشت بپزد.
- سبزی ها را به صورت کاملا ریز خرد کنید و درون روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ نمائید. سپس نیمی از سماق باقیمانده را به سبزی های سرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید و بعد از روی حرارت بردارید.
- سبزی های تفت خورده را به همراه آبغوره و غوره ها و مقدار باقیمانده سماق را به باقی مواد اضافه کنید. تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورشت جا بیفتد.
دقت کنید که با وجود ترش بودن سماق، اگر در مصرف آن زیادهروی کنید غذای شما تلخ خواهد شد. بنابراین اگر میخواهید غذای شما بیشتر از حالت عادی ترش شود، مقدار بیشتری آبغوره استفاده کنید و به هیچ وجه میزان مصرف سماق را افزایش ندهید.
- گراتن بادمجان و سیب زمینی
برای عاشقان پنیر پیتزا، این غذا تداعی کننده بهشت است. تهیه آن بسیار ساده، و نتیجه یک گراتن بسیار خوشمزه خواهد بود.
مواد لازم برای یک دیس:
- بادمجان دلمه ای 4 عدد
- سیب زمینی متوسط 4 عدد
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- گوشت چرخکرده 400 گرم
- رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه، و آویشن به میزان لازم
- پیاز 1 عدد متوسط
- آرد 2 قاشق سوپخوری
- کره 20 گرم
- شیر 2 لیوان
طرز تهیه:
- بادمجانها را ورقه ورقه کنید. برای رفع تندی بادمجان،روی آن نمک بپاشید و بعد از 15 دقیقه با آب سرد آن را بشویید و خشک کنید. سپس بادمجانها را در روغن سرخ کنید.
- در ظرفی دیگر، پیازهای نگینی شده را سرخ کرده و سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. پس از آن، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، و رب را به گوشت اضافه کرده، به خوبی هم بزنید و تفت دهید تا پخته شود.
- در یک ظرف جدید سس سفید را برای لایههای میانی گراتن تهیه کنید. کره را آب کرده و آرد را به آن اضافه کنید. مرتبا آرد را هم بزنید تا نسوزد. سپس شیر و مقداری نمک و فلفل را به محتویات ظرف اضافه کنید و با حرارت شعله خیلی کم هم بزنید تا مواد به خوبی و به صورت یکدست ترکیب شوند.
- از یک ظرف پیرکس برای مرحله آخر پختن گراتن استفاده کنید.
- داخل ظرف یک لایه بادمجان، یک لایه سس، یک لایه پنیر پیتزا، یک لایه سیب زمینی، یک لایه گوشت، و یک لایه پنیر پیتزا بچینید و به همین ظرف را تا بالا پر کنید. در آخر روی تمام مواد ظرف را با سس و پنیر بپوشانید.
- فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف را به مدت حدود 30 دقیقه درون آن قرار دهید تا مواد به خوبی پخته و پنیر پیتزا آب شود.
در مهمانیها، معمولا بعد از غذا برای مهمانان دسر سرو میشود. برای دسر هم مشابه غذا انتخابهای زیادی داریم، از انواع ژله گرفته تا انواع کیک و بستنی؛ اما چه بهتر که یک دسر هیجان انگیز و جدید تدارک ببینیم و همگی کنار هم از خوردن یک چیز جدید و خوشمزه لذت ببریم.
منبع :سایت مامان پز
آلومنیوم | استیک | استیل | تابه | تابه استیل | تابه رژیمی | تابه لبه دار | تابه وُک | تفلون | چدن | درب شیشه ای | زودپز | زودپز بی خطر | زودپز فیوچرا | زودپز هاکینز | سایت هاکینز | سرامیک | سرامیکی | شیشه | ظرف | ظروف | علی جماعتی | فروشگاه هاکینز و فیوچرا | قابلمه | قابلمه آلومینیومی | قابلمه استیل | قابلمه چدن | قابلمه شیشه ای | قابلمه گرانیتی | قابلمه لعابی | قابلمه مسی | کباب | گرانیت | گرانیتی | لعاب | لعابی | ماهی تابه | مجله اینترنتی | مس | نچسب | نشانگر حرارتی | هاکینز | هاکینز و فیوچرا | وک | ووک |
There’s definately a lot to know about this issue. I really like all of the points you’ve made. Fiona Maxim Eugenle
I am actually thankful to the holder of this site who has shared this wonderful piece of writing at at this time. Nita Collin Pfeifer
You have brought up a very good points , thanks for the post. Valentia Silas Zielsdorf
You completed various good points there. I did a search on the matter and found a good number of folks will have the same opinion with your blog. Terese Normie Dearden
You made some respectable factors there. I viewed the internet for the problem as well as discovered most people will accompany with your web site. Olive Irwinn Gredel
I think this is among the most vital information for me. Anjanette August Drisko
This willCould involveImprove your ranking ThisLater . Dido Adolphus Faxen
Thanks again for the post. Much thanks again. Really Great. Darci Gaile Delwyn
You have brought up a very excellent details , thankyou for the post. Lucine Farrel Fokos
Simply wanna comment on few general things, The website design is perfect, the articles is really excellent : D. Kirstyn Matthus Sheehan
Pretty! This has been an extremely wonderful post. Many thanks for providing this info. Kali Hadrian Gorlin
Every weekend i used to visit this web page, because i want enjoyment, as this this site conations in fact fastidious funny information too. Cicely Burch Adnopoz
This is one awesome blog article. Really looking forward to read more. Gusta Tabbie Heimer